Daar ben ik weer... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Ellis Peters - WaarBenJij.nu Daar ben ik weer... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Ellis Peters - WaarBenJij.nu

Daar ben ik weer...

Door: Ellis

Blijf op de hoogte en volg Ellis

17 Februari 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hoi allemaal

Bedankt voor al jullie leuke berichtjes!! Het is erg leuk om dat hier allemaal te lezen.

Ik ga nu proberen om de foto's te plaatsen. Hopelijk lukt het nu wel.

Ik zal eens een dag hier omschrijven, om jullie een beeld te geven.
Om 6.20u gaat de wekker. Dan aankleden en eten. Vervolgens beginnen we om 7u met werken. Eerst krijgen de paarden in de stal te eten. Vervolgens gaan we met de golfkar de paarden in de weides te eten geven. Ieder paard krijgt ander eten. De afgelopen week heeft het veel geregend dus ik sta soms tot m'n enkels in de blubber. Gister ging ik bijna onderuit en kon ik me nog net vastgrijpen aan de poort.
Na het eten en hooi rondbrengen gaan we de stallen uitmesten en het eten voor 's middags klaarzetten. Dan gaan Marina en Sophia rijden. Als Marina op Leopold rijdt mag ik daarna vaak even.
Rond 15u stoppen Marina en Sophia met rijden en doen we eigenlijk weer hetzelfde als 's ochtends met het eten.
In de tijd dat Marina en Sophia rijden kijk ik soms,maar ik ben nu ook druk met studeren voor het duikbrevet. Vanavond is de eerste cursus en deel examen. Donderdag is het tweede deel en theorie-examen. Zaterdagochtend en zondagochtend mag ik alles in het zwembad in de praktijk gaan brengen. Spannend hoor!

Gisteravond zijn we met bijna iedereen van de duiktrip wezen eten bij de Mexicaan. Wederom keek ik m'n ogen uit. Je kon daar een margarita krijgen waar geloof ik meer als een 3/4 liter in zat. Pfffff, en sommigen van en andere tafel dronken er wel 2 en gigen daarna ook nog zo rijden in de auto. Aiai...... Ik had een small frozen strawberry margarita. Erg lekker, maar na een half glas begon het draaien al.
Het eten was erg lekker!!
En natuurlijk erg belangrijk: de groep was erg leuk! Ik ben verreweg de jongste. En het meisje (midden 40 schatten wij) waarmee ik op de boot in een hutje slaap is "knettergek". Die kletst wat af zeg!! Maar wel heel gezellig! Dat zal nog wat worden.

Aankomende vrijdag gaan Marina en ik een dag en nachtje naar Paula (een klant van Sophia en Richard) om bij haar naar de optochten van Mardi Gras te kijken. Hoeveel kettingen zal ik verzamelen........;)

Ik ga nu stoppen. Ik mag zo even op Leopold rijden!

Hoe is het weer in Nederland? Hier is het nu frisjes maar gelukkig wel droog.

Oh ja, mijn adres hier is:
38214 Hwy 16
Franklinton, LA 70438
USA

Wat fijn oma's en tante Thea dat jullie mijn berichten ook kunnen lezen!!

Meer foto's zijn trouwens te zien op www.marinatenhoff.waarbenjij.nu

Veel liefs Ellis

• 17 Februari 2009 - 15:18

Anneke:

Hey Ellis
    KLinkt goed daar! En leuk dat je ook gaat duiken. Ik heb de padi open water course in sulawesi gedaan. t lijkt veel dat boek maar het meeste spreekt voor zich en de test is niet moeilijk. Ik denk dat paardrijden een stuk lastiger is! hIER IN Canada vind ik alles al supersized en dat zal in de VS alleen maar erger zijn, snap je ook waarom iedereen zo vet is. Ik weet niet of ik het nog haal om jou kant op te komen, t zou een leuk uitstapje zijn. Waar zou ik heen moeten vliegen? Verder gaan we tijdens de springbreak naar California om te klimmen! We zijn al aardig aaan het trainen, de steen is droog maar overal is nog sneew op de grond! Ik hoop dat je een goede tijd hebt daar!

Anneke

• 17 Februari 2009 - 17:43

Maria En Lowie:

We blijven je volgen, leuk.
    Succes met de cursus en duiken maar.....

• 17 Februari 2009 - 19:25

Maria En Theo:

Je maakt lange dagen, en...ook alweer studeren, dacht dat je vakantie had,( dit is een ingelaste hobby), duiken maar. Eerst de theorie en dan de praktijk, we horen wel of het je bevalt.
    Het weer is grijs en grauw, komende nacht gaat het een paar graden vriezen, dan zal het overdag wel mooi zijn. Groetjes.

• 18 Februari 2009 - 08:35

Madelon:

Ha Meis,

Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Betere sabbatical kun je je eigenlijk niet wensen dan dit ;-) Hier is het frisjes, temperaturen kunnen oplopen tot wel 4 graden :o.... Het begint weer een beetje te regenen zo nu en dan, echt Hollands weer. Ben ook erg benieuwd wat je van Mardi Gras vindt... Enjoy!!!

Liefs Lon

• 18 Februari 2009 - 12:26

Marcia:

Hey heyy,

Zo, dat klinkt als hard werken allemaal. Maar gelukkig ook nog (andere) leuke dingen tussendoor ;)

Veel plezier met alles!!

Doeg xx

• 20 Februari 2009 - 14:10

Ellis Peters:

Eindelijk foto's. Het is gelukt!!

• 20 Februari 2009 - 15:44

Mirjam En Michiel:

GEFELICITEERD met het halen van je theorie-examen voor het duikbrevet!! Helemaal super! Nu nog echt het water in..!! :D

Liefs, M&M

• 22 Februari 2009 - 18:32

Edith:

Hai, ik heb gelezen en gehoord dat je je theorie-examen hebt gehaald! Gefeliciteerd!
    Nu op naar de praktijk zullen we maar zeggen. Zo te horen heb je het verschrikkelijk naar je zin. Houen zo!
    Tot gauw, Edith

• 23 Februari 2009 - 14:09

Je Broertje:

Zo te zien vermaak je je wel in de United Steeds. Je moeder heeft mij aangespoord om een berichtje te Stallen, anders zou ze me een hengst verkopen :P(overigens plaatst ze zelf ook geen reacties, gheghe)

Mooi huis hebben ze trouwens, wees maar blij met jullie kleine huisje op de prairie `hoef je tenminste niet een kwartier te rennen als je naar t toilet moet ;)

Veel plezier verder, ik wacht t volgende berichtje wel weer af. Succes (en doe voorzichtig) met duiken, hopelijk heb je t dol fijn..

groetjes