Voorbereiding
Door: Ellis
Blijf op de hoogte en volg Ellis
14 Januari 2009 | Nederland, Nijmegen
Hier mijn eerste berichtje! De voorbereidingen voor Amerika zijn in volle gang.
Het ticket is inmiddels binnen. Voor de liefhebbers zal ik hieronder even alle details weergeven:
Heenreis:
Maandag 9 februari om 10.10u vanaf Schiphol naar Atlanta. Lokale aankomsttijd: 14.20u. Duur: 10.10u. Vluchtnummer: DL39
Vertrek Atlanta om 17.10u naar New Orleans. Lokale aankomsttijd: 17.50. Duur: 1.40u. Vluchtnummer: DL1613
Terugreis:
Vrijdag 8 mei om 13.15u vanaf New Orleans naar Atlanta. Lokale aankomsttijd: 15.40u. Duur 1.25u. Vluchtnummer: DL22
Vertrek Atlanta om 17.15u naar Schiphol. Lokale aankomsttijd 9 mei om 08.55u. Duur: 8.55u. Vluchtnummer: DL38
Het is nog een heel gedoe om bankzaken, verzekering, telefoon etc te regelen. Maar het meeste is gelukkig al gebeurd.
Als jullie informatie willen over mijn bestemming: kijk dan op www.2dutchranch.com
Of je kan ook kijken op de site van Marina, de stagaire die er nu is en ook nog zal zijn als ik er ben: www.marinatenhoff.waarbenjij.nu
Nu ga ik snel verder met mijn onderzoek, want dat moet natuurlijk ook allemaal af zijn als ik weg ga!
Veel liefs, Ellis
14 Januari 2009 - 15:06
Marcia Peters:
Hey heyy,
Wat leuk dan je nu ook een waarbenjij.nu hebt!! Ik ga je in de gaten houden ;)
Succes nog met de laatste dingen regelen!! Ik weet hoe ingewikkeld het is, en voor de USA zal het nog wel ingewikkelder zijn... maar het komt goed!! ;)
Doegg xx -
15 Januari 2009 - 09:52
Ton Kock:
Hoi Ellis, veel succes in de USA. Wat ga je eigenlijk doen?
Is het een ranch waar je heen gaat en paard rijden? Deed je dat al?
Denk er om, van het paard vallen en benen breken, is niet erg, maar spaar je handen, anders kun je niet meer bij ons op het orgel spelen
We gaan het nog wel lezen.
Veel plezier en een goede reis.
groetjes
Ton -
15 Januari 2009 - 12:38
Lianne:
Hallo Ellis,
Natuurlijk willen we zien hoe het met je gaat. Alvast veel plezier bij de voorbereiding gewenst en eerst nog een leuk verjaardagsfeest. Nog gefeliciteerd.
Groetjes, Thijs en Lianne. -
15 Januari 2009 - 13:50
Marjolein Stoks:
hey ellis,
Dus het gaat eindelijk gebeuren dat je naar usa gaat. Veel plezier met alles organiseren van alles
Groetjes Marjolein -
15 Januari 2009 - 14:48
Maria En Lowie:
Hoi Ellis. Leuk allemaal. Klinkt goed. Even stressen en dan genieten. Wij gaan jouw ook volgen net zoals de andere reizigers. Heel veel succes. Groetjes. -
15 Januari 2009 - 20:10
Bolderman@hetnet.nl:
Heel veel plezier en succes.
Truus bolderman -
16 Januari 2009 - 22:12
Coen:
Hey!
Kijk, net echt. Ik ga dit in de gaten houden...ben benieuwd naar je avonturen...nu kijken of al die lessen zijn vruchten af gaan werpen. Maar in ieder geval, ik denk dat je deze reis dik verdiend hebt. Veel plezier! Coen -
25 Januari 2009 - 08:53
Lowie Peters:
Hallo Ellis. Ik heb gisteren lekker van de appelcake gesnoept. Ook de soesjes waren lekker. Nu nog even volhouden en het onderzoek goed afronden en dan heel veel ontspanning en plezier in de USA.
25 Januari 2009 - 19:06
Marina:
Hoi Ellis!
Wat leuk dat je ook een waarbenjij.nu site hebt gemaakt! Het bevalt mij erg goed en het is een leuke manier om in contact te blijven met het thuisfront haha.
Ik kijk er naar uit dat je komt, dan zit ik niet meer elke avond alleen op de bank haha!
Sophia vertelde me dat je misschien naar New York en Washington wilde, nou ik heb mag met je mee van Richard en Sophia! Het zou wel erg leuk zijn als dat zou gaan lukken!
Ik zie je snel!!!
Groetjes Marina -
05 Februari 2009 - 21:04
Winy:
Veel succes en een prettige tijd gewenst.
Groetjes